Почетна

start

Тригодишна едукативна програма која Бахаи заедницата ја понудува за млади на возраст од 11 – 14 години

Трансформацијата на општеството во сигурност ќе зависи во голема мера на ефективноста на подготовките на младите за светот што ќе го наследат.